Lesmethode voor horecameesters in de dop
Terug naar overzicht

Lesmethode voor horecameesters in de dop

Met de leermiddelen gastheer/gastvrouw en kok vergroten SVH en Bespeak de vakbekwaamheid in de horeca. Studenten van mbo niveau 2, 3 en 4 worden met behulp van een leermiddelenmix van lesboeken, werkboeken en online lesmateriaal horecameesters in de dop.

  • Marktsegment
  • Hospitality and food
  • Klant
  • Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH)
  • Werkzaamheden
  • Boeken
  • Werkboeken
  • Online leeromgeving
  • Conceptontwikkeling
Maak het verschil
De vraag

Maak het verschil

Nieuwe branche-eisen, nieuwe leermiddelen. Niet zo maar leermiddelen, maar uniek ten opzichte van de al bestaande. Leermiddelen die de leerling trotse eigenaar maken van het vak. Ze leren je te kijken naar de producten waar je mee werkt in de keuken en zorgen ervoor dat je je kennis kunt overbrengen aan gasten. Bespeak dacht met SVH na waar het verschil te maken in nieuwe leermiddelen.

Een eyecatcher
De oplossing

Een eyecatcher

Beelden zo kleurrijk en helder dat je de producten bijna kunt aanraken. Je krijgt direct zin om aan het koken te slaan.

We helpen je onthouden

We helpen je onthouden

De leermiddelen helpen je bij het filteren en ordenen van informatie die je echt nodig hebt bij de uitvoering van je vak. Beelden worden zo gepresenteerd dat ze dienen als visuele ankers. Geen saaie rijtjes die je makkelijk weer vergeet. Je ziet in één oogopslag welke producten bij een assortimentsgroep horen. Je leest daarna meteen wat je daadwerkelijk kunt met het product in de keuken.

Van de expert naar je eigen handen

Van de expert naar je eigen handen

Uniek is de opbouw van de leermiddelen. Snijden leer je niet door alleen een bepaalde groente te snijden, maar omdat je de snijtechniek toepast bij het maken van een gerecht. De methode bouwt steeds verder op in moeilijkheid. Meesters uit de horeca vertellen je over producten en van daaruit word je meegenomen tot het niveau dat ook jij kan werken met het product.

Ziet u kansen binnen uw organisatie?

Stuur ons een bericht of bel 033 210 0150.

Meer cases