Over Bespeak

Over Bespeak

Wie zijn wij

Bespeakers zijn onderwijsspecialisten. We ontwikkelen innovatieve opleidingsproducten en verzorgen daarbij het gehele traject van advies, ontwerp en ontwikkeling tot implementatie en exploitatie. Of het nu gaat om online of offline lesmateriaal, trainingen of examens, wij gaan de uitdaging aan om met de klant te komen tot het best passende opleidingsproduct.

Wie Zijn Wij2

De deur staat altijd open

In de zomer staat onze deur letterlijk open, maar ook in de winter zijn klanten altijd welkom. Een kopje koffie of een bureau om aan te werken? Kom gerust langs in ons bijzondere pand in de oude Prodentfabriek en ervaar zelf hoe het is om bij ons te werken.

Deur Altijd Open

Passie voor vakmanschap

Duiken in een andere wereld, je onderdompelen in een ander beroep, het vak helemaal doorgronden, een mooi opleidingsproduct neerzetten waar de gebruiker ook echt iets aan heeft. Ook al maak je een soortgelijk opleidingsproduct, voor elke nieuwe klant is het toch nét even anders. Daardoor is geen dag hetzelfde. Dat maakt ons werk zo leuk!

Passie Voor Vakmanschap

Hoe goed ken jij ons?

Vraag
Wat kenmerkt een echte Bespeaker?

Graven, zoeken en vinden

Dat is typisch Bespeak. We willen altijd het naadje van de kous weten en beginnen dan ook nooit zomaar met ontwikkelen. Wat wil de klant? En wat wil de klant hiermee bereiken? Dit maken we samen met de klant concreet vóórdat we aan de slag gaan.

Widget 2 960

Kwaliteit zit in ons bloed

De 2500e pagina is net zo belangrijk als de 10e pagina. Bij alles wat we doen staat de kwaliteit van ons werk voorop. Wat wij maken is niet alleen mooi, het is ook didactisch van hoge kwaliteit. Dat is waar wij voor staan!

Boekset Bespeak

Succesvol zijn én blijven

Ons werk stopt niet als het opleidingsproduct klaar is. Voor de afdeling Service & Support begint het dan zelfs pas! Wij streven naar producten die succesvol zijn en dat ook blijven. Een succesvolle exploitatie vinden wij dan ook erg belangrijk. Onze helpdeskmedewerkers zitten daarom klaar om vragen van gebruikers te beantwoorden en de productmanagers denken graag mee over de doorontwikkeling van het opleidingsproduct.

Widget 1 960