GET DRSSD met onze leeromgeving
Terug

GET DRSSD met onze leeromgeving

DRSSD is een aantrekkelijke, gebruikersvriendelijke digitale leeromgeving die toegang geeft tot opleidingen over mode. Werknemers uit de modebranche worden in de omgeving geschoold om hun vak nog beter te kunnen uitvoeren. Met de vernieuwende interactieve video kan een werknemer zich inleven in echte situaties uit de modebranche.

  • Marktsegment
  • Retail
  • Klant
  • Detex Opleidingen
  • Werkzaamheden
  • Online leeromgeving
Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk

DRSSD heeft potentie om te groeien. Daar hebben we bij het eerste begin van de leeromgeving meteen voor gezorgd. De ingebouwde technische specificaties zorgen ervoor dat de omgeving makkelijk kan worden uitgebreid voor andere opleidingen. Op dit moment bevat de leeromgeving één opleiding voor de modebranche. We zijn eenvoudig begonnen, maar de leeromgeving is er klaar voor om te worden uitgebreid.

Samen voor een resultaat gaan

Samen voor een resultaat gaan

Detex Opleidingen en Bespeak hebben met DRSSD samen de verantwoordelijkheid genomen om de leeromgeving tot een succes te maken. Door de verkoop van licenties wordt de omgeving betaald. Zo kan Bespeak voor een opdrachtgever met een klein budget toch een product opleveren dat aan alle eisen voldoet en gebruikers tevreden stelt. Daar gaan we voor!

We innoveren door

We innoveren door

Extra trots zijn we op een nieuwe werkvorm: de interactieve video. Vanuit het gezichtspunt van een werknemer in een modewinkel helpt hij of zij een klant. De werknemer bepaalt telkens wat hij of zij in een bepaalde situatie zou doen en ziet dan de consequentie van die keuze. Misschien loopt de klant wel boos de winkel uit of weet de werknemer juist die schoenen te verkopen aan de klant. Een perfecte werkvorm voor een klantgerichte branche als de modebranche.

Zie jij kansen binnen jouw organisatie?

Stuur ons een bericht of bel 033 210 0150. We gaan graag met je in gesprek!

Meer cases