Slagerspassie: gluren bij de buren
Terug

Slagerspassie: gluren bij de buren

Slagerspassie is een online inspiratieplatform voor en door slagers waar je ideeën op kunt doen. Of je nu medewerker bent of ondernemer, Slagerspassie geeft iedereen die in de slagersbranche werkt inspiratie. Op Slagerspassie kun je een kijkje nemen in de keuken van je collega-slagers.

  • Marktsegment
  • Hospitality and food
  • Klant
  • Stichting vormings- en ontwikkelingsfonds in het slagersbedrijf (Vos)
  • Werkzaamheden
  • Online leeromgeving
  • Conceptontwikkeling
Een andere kijk op je vak
De vraag

Een andere kijk op je vak

De maatschappij en de behoeften van de consument veranderen. Hoe verander je daar in mee? Hoe onderscheid je je? Als slager kun je het verschil maken door je klanten vakmanschap te tonen en beleving te creëren. Om te veranderen en je aan te passen aan nieuwe behoeften en om in beweging te blijven, is een andere kijk op je vak handig.

Nieuwsgierigheid wint
De oplossing

Nieuwsgierigheid wint

Een platform waarop je vakkennis kunt vinden die je inspireert en praktijkvoorbeelden van collega-slagers. Want: slagers delen graag hun vakkennis en trots. Ook al doe je dingen al lange tijd op dezelfde manier, de nieuwsgierigheid wint. Waardevol om op deze manier geprikkeld te worden, je eigen werkwijze nog eens onder de loep te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen zodat je het verschil kan blijven maken voor de consument.

We leren door...

We leren door...

Elk jaar worden nieuwe magazines ontwikkeld voor Slagerspassie. Zo blijft Slagerspassie een omgeving om naar terug te gaan. Daarnaast blijft ook de omgeving in ontwikkeling om aan de behoefte van de gebruiker te blijven voldoen. Zo heeft de omgeving een nieuwe look-and-feel gekregen en is deze nu ook op de smartphone beschikbaar.

Zie jij kansen binnen jouw organisatie?

Stuur ons een bericht of bel 033 210 0150. We gaan graag met je in gesprek!

Meer cases