Vakopleiding Doe Het Zelf: voor vakmensen
Terug naar overzicht

Vakopleiding Doe Het Zelf: voor vakmensen

De vakopleiding Doe Het Zelf is een online leeromgeving voor bouwmarktmedewerkers. Met deze opleiding krijgt de medewerker de kennis om klanten te adviseren. In de bouwmarkt heb je kennis nodig over veel verschillende producten en klussen. Hoe meer kennis je hebt, hoe beter je kunt adviseren en hoe leuker je vak wordt. Zeker als je daarvoor diploma’s kunt behalen!

  • Marktsegment
  • Retail
  • Klant
  • Stichting Retailopleidingen DHZ-branche (SRD)
  • Werkzaamheden
  • Advisering
  • Examens
Leren en certificeren

Leren en certificeren

Via tekst, films, stappenplannen en interactieve werkvormen kom je alle in en outs te weten over de producten en verschillende klussen. Na het doorlopen van een gangpad (bijvoorbeeld elektra & verlichting) doe je een proefexamen. Je ziet daarna precies welke kennis je wel en nog niet beheerst. Beheers je het? Dan kun je het examen doen. Na het behalen van je examen krijg je een certificaat en na meerdere behaalde certificaten een diploma. 

Exploitatie: logistiek ontzorgen

Exploitatie: logistiek ontzorgen

Voor de vakopleiding Doe Het Zelf nemen we de gehele exploitatie voor onze rekening. Denk aan de helpdesk maar ook aan het organiseren van het gehele logistieke gedeelte van de examens: aanvraag, uitvoering, locatie, planning, analyses en het afhandelen en versturen van certificaten en diploma’s.

Ook de manager wordt ontzorgd

Ook de manager wordt ontzorgd

De managers hebben het al druk genoeg op de werkvloer. Daarom is ervoor gezorgd dat zij zo min mogelijk hoeven te doen rondom het plannen van examens voor hun medewerkers. De medewerker vraagt het examen aan, de manager krijgt bericht en keurt hem goed. Hij krijgt automatisch een overzicht van wie wanneer op examen gaat. Daarna  krijgt de manager automatisch bericht of de medewerker het examen heeft behaald zodat hij de medewerker kan feliciteren met het resultaat. Natuurlijk kan de manager alle resultaten van zijn medewerkers eenvoudig inzien.

Dhz Fact1 Dhz Fact2

Vakopleiding Doe Het Zelf in cijfers

9.100

Opleidinginschrijvingen

sinds juni 2012

20.982

certificaten behaald

sinds juni 2012

8.706

diploma’s behaald

sinds juni 2012

Ziet u kansen binnen uw organisatie?

Stuur ons een bericht of bel 033 210 0150.

Meer cases