Klantverhalen

Bij Bespeak staat de samenwerking met klanten en mensen uit het vak centraal. Met deze verhalen van klanten hopen we je een goed beeld te geven van Bespeak.

 • SVO Vakopleiding Slager

  Bespeak heeft in opdracht van SVO de Vakopleiding Slager ontwikkeld. Deelnemers aan deze opleiding worden in een blended leertraject meegenomen in de wereld van de Slager. Door de theorie en de vele praktijklessen zijn de deelnemers snel (mes)vaardig en krijgen zij een stevige basis mee. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en durven deelnemers terug bij het bedrijf het voortouw te nemen in de verschillende handelingen die zij eerder nog niet of onder begeleiding hebben uitgevoerd.

 • De Groene Wereld/het Ontwikkelcentrum

  Afgelopen zomer is in een zeer kort tijdsbestek de cursus IPM-Knaagdierbeheersing ontwikkeld. In samenwerking met Bespeak en De Groene Wereld (een initiatief van het Ontwikkelcentrum) heeft een groep deskundigen uit het onderwijs en de beroepspraktijk en van het KAD (Kennis-en Adviescentrum Dierplagen) deze aansprekende cursus ontwikkeld.

  Onder de bezielende leiding van het projectmanagement en de onderwijskundig ontwerpers van Bespeak is er een fraai eindresultaat bereikt. Het innovatieve e-learningplatform heeft een modulaire opbouw, een grote diversiteit aan in te zetten didactische werkvormen, prachtig video- en beeldmateriaal en de onderwijskundige benadering waarin de beroepspraktijk centraal staat en de theorie ondersteunend is, vormt de belangrijkste basis van het cursusmateriaal. Ook de flexibiliteit van en het pragmatisme bij de prettige manier van samenwerken met Bespeak moeten hier in verband met het bereikte resultaat zeker worden genoemd.

 • Ambusuite

  "Het gebeurt niet vaak dat je van een concept naar werkend eindproduct gaat in een kleine twee maanden. Met de begeleiding van Bespeak hebben wij in een recordtempo een e-learning neergezet voor de ambulanceverpleegkundige. Ten tijde van corona was het voor Ambusuite een 'must have' om haar eindgebruikers op een moderne manier vaardig te maken met het Elektronisch Patientendossier (EPD), Ambuforms. Van klassikaal naar digitaal. Bespeak heeft niet alleen een oogstrelend platform met dito CMS, maar ook een zeer professionele (project)organisatie. The beauty and the brains!"

 • Detex Opleidingen

  "In de zomer van 2016 zijn Bespeak en Detex Opleidingen een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van een brancheopleiding DRSSD: get into fashion. DRSSD moest worden ontwikkeld in opdracht van de werkgeversorganisatie voor de fashion retail in Nederland, INretail. Ik heb Bespeak als een professioneel en efficiënt werkende partner ervaren. Onderwijskundige kennis en vaardigheden gaan hand in hand met een verfrissende dosis creativiteit. Ondanks de tijdsdruk die er lag op de ontwikkeling zal mij het menselijke en collegiale contact evenals de altijd aanwezige lach bijblijven."

 • Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij

  "De samenwerking tussen de KNRM en Bespeak is als die tussen twee broers. Veelal samen spelend maar soms ook strijd of een goed meningsverschil. Op het moment dat het erop aankomt gaan ze echter voor je door het vuur. Vol passie en gedrevenheid en altijd met de eindgebruiker voor ogen."

 • SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca)

  "Een samenwerking met Bespeak staat gelijk aan het realiseren van de mooiste leeroplossingen om de performance van werkenden op de werkvloer te verbeteren en om binnen het reguliere onderwijs het leerrendement te verhogen. Zowel online als op papier zijn het unieke producten waar het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs mee weglopen."

 • Directeur Nationale Bakkerij Academie

  "De samenwerking met Bespeak voor de ontwikkeling van de app Bakkersbrein is het beste samen te vatten in de volgende woorden:

  Creatief, betrokken, goede communicatie en een fantastisch resultaat!"