Verhalen

Bij Bespeak staat de samenwerking met klanten en mensen uit het vak centraal. Met deze verhalen van klanten hopen we je een goed beeld te geven van Bespeak.

 • Directeur Nationale Bakkerij Academie

  De samenwerking met Bespeak voor de ontwikkeling van de app Bakkersbrein is het beste samen te vatten in de volgende woorden:

  Creatief, betrokken, goede communicatie en een fantastisch resultaat!

 • NoordWest5

  Samen met Bespeak zijn we een nieuw concept aan het ontwikkelen. Door de inzet van een enthousiast team komen creatieve oplossingen op een iteratieve manier met ons tot stand. Het is prettig werken met leuke mensen en dat doen ze goed bij Bespeak. Door hun andere kijk op leren en het gebruik maken van hulpmiddelen als e-learning en gamification hebben wij er alle vertrouwen in dat we een mooi innovatief product op de markt zetten wat uniek is in zijn soort.

 • Detex Opleidingen

  In de zomer van 2016 zijn Bespeak en Detex opleidingen een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van een brancheopleiding DRSSD, get into fashion. DRSSD moest worden ontwikkeld in opdracht van de werkgeversorganisatie voor de fashion retail in Nederland, INretail. Ik heb Bespeak als een professioneel en efficiënt werkende partner ervaren. Onderwijskundige kennis en vaardigheden gaan hand in hand met een verfrissende dosis creativiteit. Ondanks de tijdsdruk die er lag op de ontwikkeling zal mij het menselijke en collegiale contact evenals de altijd aanwezige lach bij blijven.

 • Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij

  De samenwerking tussen de KNRM en Bespeak is als die tussen twee broers. Veelal samen spelend maar soms ook strijd of een goed meningsverschil. Op het moment dat het erop aankomt gaan ze echter voor je door het vuur. Vol passie en gedrevenheid en altijd met de eindgebruiker voor ogen.

 • SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca)

  Een samenwerking met Bespeak staat gelijk aan het realiseren van de mooiste leeroplossingen om de performance van werkenden op de werkvloer te verbeteren en om binnen het reguliere onderwijs het leerrendement te verhogen. Zowel online als op papier zijn het unieke producten waar het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs mee weglopen.