Klantverhalen

Bij Bespeak staat de samenwerking met klanten en mensen uit het vak centraal. Met deze verhalen van klanten hopen we je een goed beeld te geven van Bespeak.

 • Ambusuite

  "Het gebeurt niet vaak dat je van een concept naar werkend eindproduct gaat in een kleine twee maanden. Met de begeleiding van Bespeak hebben wij in een recordtempo een e-learning neergezet voor de ambulanceverpleegkundige. Ten tijde van corona was het voor Ambusuite een 'must have' om haar eindgebruikers op een moderne manier vaardig te maken met het Elektronisch Patientendossier (EPD), Ambuforms. Van klassikaal naar digitaal. Bespeak heeft niet alleen een oogstrelend platform met dito CMS, maar ook een zeer professionele (project)organisatie. The beauty and the brains!"

 • Detex Opleidingen

  "In de zomer van 2016 zijn Bespeak en Detex Opleidingen een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van een brancheopleiding DRSSD: get into fashion. DRSSD moest worden ontwikkeld in opdracht van de werkgeversorganisatie voor de fashion retail in Nederland, INretail. Ik heb Bespeak als een professioneel en efficiënt werkende partner ervaren. Onderwijskundige kennis en vaardigheden gaan hand in hand met een verfrissende dosis creativiteit. Ondanks de tijdsdruk die er lag op de ontwikkeling zal mij het menselijke en collegiale contact evenals de altijd aanwezige lach bijblijven."

 • Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij

  "De samenwerking tussen de KNRM en Bespeak is als die tussen twee broers. Veelal samen spelend maar soms ook strijd of een goed meningsverschil. Op het moment dat het erop aankomt gaan ze echter voor je door het vuur. Vol passie en gedrevenheid en altijd met de eindgebruiker voor ogen."

 • SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca)

  "Een samenwerking met Bespeak staat gelijk aan het realiseren van de mooiste leeroplossingen om de performance van werkenden op de werkvloer te verbeteren en om binnen het reguliere onderwijs het leerrendement te verhogen. Zowel online als op papier zijn het unieke producten waar het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs mee weglopen."

 • Directeur Nationale Bakkerij Academie

  "De samenwerking met Bespeak voor de ontwikkeling van de app Bakkersbrein is het beste samen te vatten in de volgende woorden:

  Creatief, betrokken, goede communicatie en een fantastisch resultaat!"